Produkter

Oversikt

Sjokolade lages på bestilling, da sjokolade regnes som ferskvare. Du kan mikse og matche selv, eller velge noen av de ferdig pakkede produktene våre. All sjokolade unntatt Gelebit,Peanøttbit og Karamellbit (håndlagede) kan leveres i valgfri sjokoladefarge med valgfritt fyll i valgfri forpakning. Leverer også firmagaver/julegaver.


Trippel Oreo
Lakrisstjerne
Sjokoladeskjeer til kakao
Kokoskuler
Mediants
Firkanter med mokkakrem
Håndlaget Peanøttbit
Karamellbit med kjeks
Gelebit
Hjerte med Melkekrem
Buddha med marsipan
Frukt-bar! -energi til turen! Valgfri farge og innhold (nøtter/frukt, frø og karamell)
Filigranshjerte av marsipan med eller uten sjokoladetrekk
Pappeske 200 og 400 gr
Fineste sjokolade fra Callebaut i Belgia
PVC Hjerte ca 10-15 biter
Søt pappeske til 4-6 biter
Gode råvarer gir god sjokolade

MAKRONER

Små og søte til TEA-PARTIES og andre kosestunder

Makroner er egentlig en fransk delikatesse.

Makronene har fått oppmerksomhet og internasjonal utbredelse takket være et antall konditorier i Paris. Et ledende navn er det store konditoriet Ladurée som i slutten av 1900-tallet tok hjelp av konditoren Pierre Hermé og eksperimenterte frem makroner med nye farver og smaker.

Ladurée har solgt makroner siden 1930-tallet og de hevder selv å være først med å legge sammen mandelkakene til makroner.

I Frankrike kalles de dobble fylte makronene for macaron, hvilket er samme navn som de enkle tradisjonelle mandelkakene som de har sitt opphav fra. Disse tradisjonelle macarons har en lang historie i Frankrike og er lokale spesialiteter i flere områder. Dette navnet på de tradisjonelle kakene har på 1800-tallet spredt seg mellom landene i Europa. I Tyskland finnes for eksempel makrone og i engelsktalende land finnes macaroon, de er mer solide og laget enten av kokos eller mandelmasse.

Våre makroner lages etter en belgisk oppskrift, og har smakene : vanilje, sjokolade, pistasje, karamell, bringebær og sitron. De selges frosne, da de er uten e-stoffer og har kort holdbarhet ferske/tint.

Rosemaling er en vakker norsk tradisjon. Nina begynte med dette for 30 år siden, da hun arvet sin oldefars koffert med oljemaling. Hun gikk også to kurs basert på rosemaling fra Telemark. Det har vært mange spennende oppdrag gjennom mange ti-år. Alt fra store kråskap med treskjæring og hyttedører til krybber, kister, kaketiner, boller, fat (med og uten motiv) , trau, klokker og små ski med termometer. Lekkert på hytteveggen!

Vi tar også imot oppdrag. Da leveres produktene Dere gjerne vil ha pusset opp eller malt her hjemme mot avtalt pris. Ta gjerne kontakt for en hyggelig tre/rosemalingsprat !


Rosemalt kaketine (lokket)
Fat med motiv
Rosemalt tine (siden)

Kaker og lefser rer også tradisjonene til. Til livets store høytider. Fra den gamle "barnegrøtkurven" ,til sendingskurver til barnedåp og konfirmasjon. Til store gilder i bryllup og bursdager, og til avskjedsmat i begravelser. Nina baker det meste. Flatbrød og lefser med gamle oppskrifter nedtegnet fra den eldre generasjon i husflidslag. Kaker med både eldre og nyere vri. Favoritten er ostekake, som også kan leveres glutenfri.

Lukket valnøtt
Ostekake fiken og blåbær
Lefser 
Gjærdeig med sjokolade
Ostekake kiwi
Tårnkake 18 ringer med pynt

SENNEP

Vi lager sennep på bestilling
Våre sorter :
MILD SENNEP
GROV SENNEP
HONNINGSENNEP
APRIKOSSENNEP
WHISKYSENNEP (black eller green label)

Catering

er et forholdsvis nytt ord i norsk kultur. Det er engelsk, og betyr å forsyne folk med ferdig tilberedt mat. Det er det vi gjør også her på Midtskog. I all hovedsak vil maten komme fra eget kjøkken, med kjøtt fra egne dyr. Dette gjelder varmretter. Råvarer til koldtbord tas ferske fra velrennomerte produsenter, og tilberedes videre, legges opp og pyntes. Til vårt eget produksjonskjøkken blir ferdig, leier vi et godkjent kjøkken. Dere kan også bestille snitter. Vi har lunsjsnitter, selskapssnitter og luksussnitter.

Bilder følger nede på siden.

Vi tilbyr også ferdig middag til hverdags. For fiskere, hyttefolk og alle andre. Dette er ferdig middag frosset i porsjoner og tilpasset en kasserolle . Foreløpig har vi 3 retter :

Gulasjsuppe med brød

Schmorkohl (nordtysk kjøttgryte med norsk vri)

Fårikål med potet

Kjøtt fra egne dyr. Velbekomme!


Snitter finnes i tre varianter : Enkel, medium og luksus.

Pålegget varierer mellom :

Roastbiff med remulade, syltet agurk, rødløk og sukkerglaserte stemor

Skinke med italiensk salat,jordbær,drue og hermetiserte mandariner

Egg med kaviartopp, tomat og fersk gressløk

Laks med eggerøre og fersk dillkvist

Reker med majones,dill og sitronskive

Salami med plomme og kiwi og sukkerglasert stemor

Leverpostei med kiwi

Hvitost-rull med 3-farget paprika, drue og jordbær


FOR BESTILLING AV KOLDTBORD, SE UNDER FANEN "PRISER" FOR PRIS OG INNHOLD, ELLER RING!


LÆRPRODUKTER

Frank har gjenopptatt en hobby, og han tryller fram det ene vakre arbeid etter det andre. Her viser vi et lite utvalg fra sortimentet. Han har også utført reparasjoner på dokumentvesker i skinn. Åpen for bestillinger og flere oppdrag! Prisliste kommer. 

Vi bruker vegetabilsk garvet kvalitets-lær fra Granberg Garveri. Produsert i Norge fra norske råvarer. Det er et trinn i vår kvalitetssikring, og vi sparer miljøet med kort transport-vei.